Gyakori kérdések

Webshopban nem találtam amire szükségem van, be tudják szerezni?
Általában igen, a legtöbb Microsoft terméket, és egyéb vírusirtókat be tudjuk szerezni. Írj e-mailt, és rövid időn belül jelentkezünk árajánlatunkkal.

Miért ilyen ”olcsó”?
Többnyire újrafelhasznált szoftverkódok, amik régi számítógépeken deaktiválva lettek, ezeket nagy tételben vesszük beszállítónktól. Teljesen legális és jogtiszta.

Céges felhasználásra is alkalmasak a kulcsok?
Igen, minden általunk forgalmazott aktiváló kód legálisan használható üzleti célokra, áfás számlát kapsz vásárlásod mellé, amit el tudsz számolni.

Miért jobb mint az ebay-es?
Ebayen található “licenszek” az esetek 99%-ban tömegkulcsok, így ezeket idővel letiltja a Microsoft. Legtöbb esetben macerás telefonos aktiválással oldható meg és nem megbízható. Nálunk minden esetben egyedi kulcsot fog vásárolni, ami könnyen online aktiválható, soha nem kell több 10perceket telefonálnia az aktiválásért.

Hogyan tudom a telepítőt letölteni, szoftverkulcsot aktiválni?
Az alábbi bejegyzésekben találod a részletes leírásokat, hogyan kell letölteni, telepíteni, és aktiválni a szoftvereket.
Link

Miért nem kaptam még meg a kulcsot?
Raktáron lévő termékeinket a rendszerünk azonnal kiküldi amennyiben a vásárlás kifizetése visszaigazolódott (bankkártyás fizetésnél azonnal, átutalás esetén amint kollégánk rögzítette azt a rendszerben).
Raktáron nem lévő termékeinket általában 1-2 órán belül küldjük, de legfeljebb 24 órán belül, egyéb esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Mikor kapom meg a számlát?
Amint a vásárlás kifizetett státuszba kerül, rendszerünk automatikusan küldi az áfás számlát.